Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/cut, c u t! ...c u t!!!


N A V E L S T R Ä N G E N .


























hon och hennes




partikamrater,





såg det som ännu ett brott




från PATRIARKATET






detta att





klippa av navelsträngen




aka




"klippa av navelsträngen".




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-13 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det klippet ser jag som första steget mot ett eget oberoende liv.
2014-02-14

  walborg
Fasansfullt om häxan, både bild och text
2014-02-14

    ej medlem längre
Hahahaa!!! Snyggt!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden