Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till TVs avstängsningsknapp

 

 

Tänk va bra med TVs avstängningsknapp är 

nyss var Carl Bildt (kan bytas till valfri person) med i TV.

Så då sa jag. "Håll tyst gubbe!" 

Så knäppte jag av!

Och Carl Bildt (valfri person) inte bara blev gubben tyst,

han försvann också!




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-15 09:21



Bookmark and Share


  poetryGirl
JAAAA
2014-02-15

    Solai
Åh, jag tycker likadant. Det är en ljuvlig känsla som uppstår just när man har tryckt!

Funderar på en tur till soptippen om jag ska vara helt ärlig =)
2014-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...det är en bra knapp...
tack och lov för den valfriheten...
2014-02-15

    ej medlem längre
Bra skrivet! Det är nog bästa sättet att få tyst på dem.
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP