Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 Februari


det är det i benen inpräntade och de jävla skitöronen
(de som i övrigt borde reklameras 
för i det minsta borde man få lov att höra suset)
som gör att man vaknar med dynamit mellan tänderna
ledsenheten hängande som mumiebandage runt fötterna
och telegramklicket genom huvudet som säger
alltid alltid lutande åt fel håll och i grunden felkonstruerad
aaaargh!
kunde man inte få en fucking manual när man föds
en som åtminstone
kunde förklara allting som börjar med Q




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-16 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP