Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mig så gärna

Döda mig så gärna
den stund jag haft med dig
flytta till en stjärna
så långt bort från mig.

Så spring du bort till staden
och skaffa dig en vän
i form av ritualen
tills du har hittat hem.

Göm dig bort i natten
du fanns där det var kväll
sen ringde du på klockan
och då sjöng Isabell.

Månen den är evig
den finns där det är natt
så om du ifrån gryning flyr
du månen hinner fatt.




Bunden vers av Ollebull
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-16 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull