Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevsvar

Du undrade.

Bottnen, väggen glider undan
måste likväl röra mig.
Tunt och böljande går jag
anpassar jag mig
som i barndomens gymnastiklokal
med alla svårigheter framplockade.
Skeppsbrott varje dag.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-16 17:32



Bookmark and Share


  i af apa
riktigt bra! tunt och böljande går jag...med alla svårigheter framplockade...
2014-04-20

    David Wästerfors
"Med alla svårigheter framplockade" -- mycket bra.
2014-03-25

  kirsti ylinikka VIP
Känner mig egendomligt vidrörd av din text.
2014-02-23

  axveronika
Intressant o vacker text
2014-02-22

    Melona
Tycker väldigt mycket om detta. Särskilt inledningsfrasen. Det får mig nyfiken. Och jag tror mig förstå.
2014-02-21

    ej medlem längre
kul mitt i allt, väldigt bildrik dikt
2014-02-16

    ej medlem längre
superb liknelse. "tunt och böljande" är så fint ordat. kanske att jag gärna sett ett kommatecken efter Bottnen.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist