Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats sorg

 

 

Hjärnan har inte lärt sig att lyssna på hjärtat

Hjärtat försöker med alla medel

 

 

tillslut gör det ont

 




Fri vers av annacecilia
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 19:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Klokt..
2014-04-11

  Lars Hedlin
JA den känslan Känns"!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia