Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott komma skall


Solen bländar till lite

försöker kika in genom

fönstrens neglige.

Verkligen inte förföriska.

Solkiga.


Hörde några fåglaläten

på morgonkvisten.

Kan det vara???

Nej inte än....


Mars viftar med snöskyffeln.

Och säger:

"Ta´t lugnt Ta´t lugnt.

Min uppgift är inte avslutad.

Än ska nordan vina

Än ska Ni pulsa och halka".


Jag böjer mig för naturens makter.


Och längtar.













Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-17 10:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Fin skrivet om längtan efter våren.
2014-02-20

  Ingrid Trolle
Just det! Vad vi längtar
att slippa se skyffeln
och att få njuta av
fågelsång och sol
2014-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får se framåt...längtar också...
2014-02-17

  Lars Hedlin
JA en fin försmak av just det!
2014-02-17

    ej medlem längre
Ja det är nog inte riktigt vår än, den bara frestar oss lite. Men det är 3,5 tim längre dag åtminstone...
2014-02-17

  mickech
Snart så kommer den :)
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP