Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomull i själen

Låter vinden rufsa runt i mitt hår
Sluter ögonen
Andas in den varma brisen
Känslor bubblar upp från tårna
som nyper tag i sval sand
Sprider inuti min solvarma kropp
Vattenlinjen når till mina vader
Hör skratt någonstans långt borta
Fåglars rop över havet
Fridfullheten smeker solbränd hud
Lugnet lägger sig som bomull
i själen
Lever här
och nu




Fri vers av Lindalou
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-17 13:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skön
2014-04-08

  Julio VIP
Fin fin
2014-02-17

  Lars Hedlin
Bra och fint skriftat!
2014-02-17

  mickech
Bra text!!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou