Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan läsa mellan mina rader

Det är något hon säger mellan raderna

Ett förtroende som sveks en gång
satte djupa spår
skapade osäkerhet i ett redan osäkert sinne

och det blev hans sak att reda upp
för någonstans där inuti henne lever en rädsla
vågar inte tro på sig själv
lämnar ut sitt hjärta
men drar tillbaka det
allt för ofta
tänker det är lika bra att ge upp
vara den som går först
än att lämnas


I hennes gränsland
tassar han på tå, aktar sig för skärvor
och vassa ord
men i hans ögon ser hon
att han förstått
att bakom ilska finns smärta
och bakom smärta finns sorg

Du kan läsa mellan mina rader




Fri vers av Lindalou
Läst 304 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-17 16:13



Bookmark and Share


  Teija Majava VIP
Berör! :)
2014-02-21

  Lars Hedlin
Yes bra och full av känsla och inlevelse :)
2014-02-19

  Yrre VIP
Mycket bra!!
2014-02-19

  ~LillMarlene Landen~
Bra skriftat!
2014-02-17

    ej medlem längre
Väldigt berörande och skrivet med känsla
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou