Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nakna kulles drapperi

Skönj ej du underljuva flamma,
där brinner du i undrens tid,
lev så som andra svaga falla,
dränk dina sorger i mitt vin.

Gråt ej ur bitterljuva tider,
din fulla spann ger själen frid.
En dag skall hjälten landa,
på din nakna kulles drapperi.

Tag ej en ensam dockas tanke,
att lägga den vid blomman blid.
Sov nu med nattens silverankar,
i din grottas ändlösa eufori.




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-19 00:04



Bookmark and Share

    Anna Sefyrin Höijer
Fantastiskt vackert och berörande
2014-02-25

  Ponkla
Mycket fint!
2014-02-22

  AstridElisabet
så fint och bra!
2014-02-22

  Kaptenlöjtnant
Lysande poesi!
2014-02-19

  Edgar Allan Ågren
Elegant!
2014-02-19

    höstlövet
Vackert och väl formulerat
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller