Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Vita arkivet

Räkna
kalkylera                                                 
i dagar
och nätter

vandra
på tunna
brädgolv
trötta
fötter

fram
och åter

tumma
den nötta 
frågan
den enda

vad
kan hända

vad
kan
släcka
lågan

vad 
står skrivet
i vita arkivet

svaret
givet

hellre
chansa
öppna
väcka 
passion

leka
krydda
dansa

med risk
att såras

hellre
bli sviken

än att svika
sig själv

i skydd
av den 
sjuka
svarta
taktiken

att låtsas

att låtsas
va frisk

att låtsas
va vit

förneka
förvägra
sig tron 

på tillit





Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-19 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren