Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga om synonymer


Hudlös eller flådd?

Vilket omdöme om en framtida text
tycker du låter bäst:
"gränsöverskridande hudlös" 
eller det synonyma uttrycket
"ohämmat flådd"?


 

Man ska kanske nöja sig med att säga
att det låter flott
utan att för den skull smöra.

 

 

Bara man inte skriver transfett.

 

 




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP