Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata linjer XV


det faller odödliga här i detta stillastående liv
det faller odödliga här och ändå faller det levande
som sökte de i hunger efter avståndets sipprande ljus
och kanske är vi dem 
de drunknande
trådar av historier i revolterande skelett
tomheten i det ihåliga där ljuset ändå driver
och kanske
är det vi som faller bland grå och regnbåge lika
jag skakar mina tankar mot och kastar ut

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-19 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP