Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge sedan


Väntar


Men det var så länge sedan jag skrev
då när jag satt vid mitt eget bord
och strök med handen
över väntande blad

Det var så länge sedan
inte kan väl jag
inte kan jag nu
hur skulle jag kunna

tystnad tystnad

är det inte nattvinden
rasslar i träden?

Men det var så länge sedan

är det inte vingslag därute i natten?

Men det var så länge sedan

är det inte skogen som andas?

Men det var så länge sedan

mitt hjärta slår
jag känner längtan
är det inte natten som
viskar därute?

Men det var så länge sedan

Jag sitter här tills solen går upp

väntar
väntar

bara väntar







Fri vers (Fri form) av Lalaya Li
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-02-19 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lalaya Li
Lalaya Li