Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökande


svart linje


En svart linje på en vit duk
ett penseldrag
Nej! Jag måste blunda!
ett penseldrag över alltihop
Nej!Jag måste lyssna!

Inåt inåt

Det var en sång där
så fri och stark
Locka mig igen.
Ut på ängarna,in mot solen,lek med skuggor
locka mig locka mig
och jag lovar att jag kommer

där under de brusande träden
där ögonblick blir evighet
evighet blir det nuet jag minns
Oh,den lockande sången!

nynnar nynnar
mumlar

Tider komma och tider gå
sägs det
fast det bara var på låtsas

Inåt Inåt

blåa nyanser skymtar och dansar

blunda,blunda
lite till









Fri vers (Fri form) av Lalaya Li
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lalaya Li
Lalaya Li