Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 55 "Livets två masker"

Utanför ditt fönster
- Livet börjar där
Utanför din dörr
- Livet börjar där
Utanför, precis utanför
- Livet börjar där

Innanför ditt fönster
Innanför din dörr
Innanför, precis innanför
- Har du ett annat liv

© Christer Johansson 2014-02-20






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2014-02-20 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP