Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/contractum...........


f e b r i g ... P A R A N O I A





















Avvikande.







dom säger jag är




avvikande,




med tanke på




hur jag levt mitt liv.






vilka är dom, förresten?




eller det kanske är så



att det är "dom"



som är mest avvikande mot mig.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-20 12:00



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Att avvika från mainstream
är en högst tilltalande egenskap
2014-02-21

    ej medlem längre
Här spökar "The Bell Curve" igen.
Vem avviker? Och åt vilket håll? Och vad betyder det?
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden