Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vilka vore vi ...


... om vi inte var annat

än den fastbrända filmen
evigt famlande mot fyrkanternas begränsning
om vi inte var annat
än av grammatik och bladguld uppstoppade 
som små relativa kommatecken
mellan de långa raderna av historien

har du tänkt på det herr Ordskrivare?

jag låter orden fångas skjutas kastas ut
för jag är en människa i rymden
i en framtid som redan startat
och allting sker i alla fall innan man anar
som katastrofer i stunden 
och det vackra singlandet med ett paraply






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-20 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP