Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har det hänt igen! Och igen, igen, igen!

 

 

Nu har det hänt igen!

 

Tre frias för barnvåldtäckt!

Hur är det möjligt

att tre män frias för våldtäkt

på en 14 år gammal flicka.

 

De tre män som frias av en tingsrätt

kan gå vidare

oförstörda och stärkta.

Men en ung flickas kropp och liv

är förstörd för livet.

 

Ell släktled kanske tar slut

för att några får lust

att förlusta sig på en ung flicka.

 

Vilka är det som sitter i våra tingsrätter

som är befriade från allt

vad som heter mänsklig empati.

 

Ja helt befriade är de inte

de tre våldtäksmännen 

fick ju del av mänsklig empati!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-21 13:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Världen av idag...skrämmande...
2014-02-23

  anits VIP
Mycket bra skrivet om något som berör och upprör.
2014-02-21

  walborg
Lika upprörd som Du
2014-02-21

  Flicis VIP
Bättre går det inte att uttrycka sig, över ämnet, än vad du har gjort i texten.
2014-02-21

    ej medlem längre
Världen är fördärvad. Det är ondskan som styr.
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP