Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Vardag

Vardag
infaller
varje dag
med undantag
för helgdag

dag
att vara

vara
en sak
en vara
varje dag
med undantag
för helgdag

vara rak
dyngrak
varje dag
med undantag
för vardag

vara slak
under tak
helgdag

vardag

dag
att 
va
ra

jag




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-22 05:20



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren