Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BROTTSPLATS: OSKULD

Ett allvarligt

brott

har begåtts

 

någon bröt

sig in

i mig

 

 klampade runt

genomsökte

alla skrymslen

 

ville hitta

något

av värde

 

det enda

som fanns

var jag

 

han tog

mig som

en trasdocka

 

slängde mig

under armen

och gick

 

ingen såg

vad som

hände

 

i saknad

på bevis

går han fri




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-22 16:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och rakt ...berörs...
2014-02-23

  Alicia Stenfors
Visa aldrig sina vrån för någon!
2014-02-22

  bittemi VIP
Den träffade starkt! Mycket bra
2014-02-22

  Petter Wingren
Det enda som fanns var jag, frasen som innehåller hela händelsen och hela dikten. Vreden stiger upp genom uppgivenheten som svart dimma, sipprar ur varje mänskligt hjärta som grå rök, förenas i ett enda eldrött fokus: NEJ!...men ingen var där och skyddade dig
2014-02-22

  Vid tangenten
Den högg till. Bra skrivit
2014-02-22

    ej medlem längre
Usch, så bra!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP