Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku: 5-7-5 stavelser.


Orkidé

sprudlande av ork

och en blommande idé

föder orkidé




Bunden vers (Haiku) av Mattias Hammarström
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hammarström
Mattias Hammarström