Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/forzicum.....


avskedens B I T T E R L J U V A -smärta



















smärtan av



att Du inte - ville.





bitterheten över


att tvånget - vann.






men bitterljuva sötman


den gången,



ditt hjärta berättar



- att ni skall ses igen.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-23 18:04



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
mycket Smärtsamt
2014-02-24

  Teresia Ridell
Bitterljuvt vackert.. Bra !
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden