Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig

Kom inte för nära
du kanske blir kär i mig

Gå inte för långt ifrån mig
du kanske behöver mig

Behandla mig varsamt
jag kan vara farlig

Var inte med mig för mycket
du kan bli beroende

Lyssna noga på mig
jag är klok

Bli inte kär i mig
jag kommer såra dig.




Fri vers (Fri form) av Jorgmar
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar