Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Försök med dörren!

Bordet
bär sin
yta

lampan
håller
hårt sin
ljusbåge

stolen
stapplar
på stela
ben

mattan
döljer
osopat
golv

soffan
lutar sig
in i sig själv

väggen ler
åt viljan
att ta sig
igenom

"försök med
dörren!!"

tavlan
lyckas inte

rama in
ens en
bråkdel






Fri vers av Petter Wingren
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren