Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/deserticum....


b i F u r k a t i o n.......





















vårt flöde av


Den Yttersta Kärleken



verkade som ett - under




stormfloder av passion,


översvämning av glädjetårar;





men något hände,





var det efter att Du varit


på Säljkonferens i LONDON?


med vem hade Du egentligen delat rum?


vilka hade ni träffat?





nu sinar strömmarna,



nu drabbar oss


bifurkation:


ett flöde av sårad kärlek,

en strid ström

av hjärteblod


åt skilda håll




det kallas bifurkation

bland dina naturvänner;



i min värld



alienation




mot total - uttorkning




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-24 16:50



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och smärtsam text!
2014-02-25

  Yrre VIP
Berörande ord, två av dem har jag aldrig hört förr!
2014-02-25

  Ingrid Trolle
Så ohyggligt
Smärsamt.
Så fint skildrat
med naturens
skönhet
2014-02-24

  Teresia Ridell
Svidande..kalla det vad man vill men inte gör det saken finare för det:( Stark text som gör avtryck !
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden