Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Vänlighet

Vänlig
är vän
av tilliten

vila
i inre
leenden

där alla
språk
och nyanser
av språk
tongångar
och danser

ryms i
läppar
av uppstråk

fångar
rörelsestråk
klang av
hjärnbottnars
violiner

vänskapt
fåordighet
kärvar
mot livssträngen

vänlighet
är värdighet
nerv
närvaro
vilja

doft av
jungfrulig
olivolja

jasmin
lilja
hassel
hängen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 21:55



Bookmark and Share


  Vid tangenten
Fin :)
2014-02-24

    Anna Sefyrin Höijer
Bland det finaste på vår jord.
Fint!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren