Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envigssenryu

Dagens uppdrag är

envig  med överheten

rak rygg rent hjärta

 

 




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-25 09:19



Bookmark and Share


  Karinw
Gott skrivet, gillar ditt skrivande rakt av, från hjärtat..
2014-02-27

  Ponkla
Bra skrivet! (gissar på fäktning)
2014-02-25

    ej medlem längre
Ser dig! Bra!
2014-02-25

  madinsane
jag kan ingenting om senryu/haiku-formen, men slutraden får mig att sträcka på mig. stolt. vackert. tack.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo