Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O-rakel utan skägg talar


Sanning med modifikation

Förr eller senare
blir bara
tidigare och tidigare

till slut har det
inte ens hänt.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 14:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...det är klart
det har hänt;

vad talar vi
annars om?
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP