Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/falzatis.....


P O E S I ~ D O G M A (4)



























lögnen


är inget hinder


- för lyriken




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-25 16:24



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det är oerhört svårt
att vara ung idag. Så
väl skaldat som vanligt.

Allt hänger på läsarten
det vill säga den, som
läser dikten.
Den diktande poeten
ger sällan någon bruks-
anvisning.Hur skall poeten
kunna styra sin läsare??
2014-02-25

    ej medlem längre
Tänk om Lögnen säger en sanning om poeten??
2014-02-25

  Yrre VIP
haha nej, allt för konstens skull! :D
2014-02-25

  aol
så sant,
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden