Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återkommande tema från ett hjärta fyllt av kärlek


Jag är glad...

Jag är glad vi fann varann
jag tror det var menat.
Du kom och räddade mig
sen räddade jag dig tillbaka.
Inte visste vi då att något fattades
-ändå så ändrades allt.
Himlen fick en starkare färg
den dagen du kom.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-26 21:15



Bookmark and Share


  Connie
Vilken skön text att vila i! Den fyller mig med glädje!
2014-03-04

  Linda CH VIP
Varm känsla i orden!
2014-03-03

  Johan Strömstedt
En fin text utan övertoner.
2014-03-03

  Lars Hedlin
Så fint!
2014-03-01

  ULJO
Kan inte annat än bokmärka
2014-02-28

  Eliza-69
fint o varmt
2014-02-27

  LenaJohansson VIP
härligt!
2014-02-27

  Siggesdotter
Det känns att dessa ord kommer från hjärtat - Underbart!!
2014-02-27

  anits VIP
Så fint skrivet med mycket värme.
2014-02-26

    ej medlem längre
den är bara så fin, fylld av värme..
2014-02-26

  walborg
Blir glad att läsa
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP