Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

När han envetet
för tusende gången
rusade rakt in
i väggen
sprack äntligen
den uppblåsta rosa bubblan
Men drömmen levde vidare
och närde känslan
att meningen och värdet ändå finns där inuti.

Så den ettusenförsta gången

rasade väggen...




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-27 01:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Envishet är bra att ha...man får inte ge upp...snyggt skrivet...
2014-03-01

  walborg
Som en Jakobsbrottning med Gud
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)