Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mild haiku

Mild och fuktig luft

 

sveper mellan parkens träd

 

dismystikern ler

 




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-27 14:58



Bookmark and Share


  Ponkla
Klurigt ordval, härlig haiku!
2014-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin mystik i både bild och text!
2014-02-27

    ej medlem längre
Så fint! Bild och text harmonierar bra. Dismystikern - där fick du till det.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo