Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/ collapsicum....


S A M - T A L (?)























hur kan samtal



vara samtal,




när bara en i taget




kan tala för att




det skall bli ett "sam".tal







(det är lite skillnad


när båda knullar


på en gång samtidigt,


eller missförstår jag saken?)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-27 18:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
flickan till pojken som aldrig gjort det förrut :"först stoppar du in den...nu drar du ut den...så tryck in igen...och ut igen..." pojken: "nu får du bestämma dig...ska jag ha den inne eller ute"
2014-03-04

    ej medlem längre
Ja jag tror att du missförstår saken:-)
2014-02-28

  Anya VIP
hihihi Det finns nog alla varianter av både samtal och samlag.
2014-02-28

    ej medlem längre
*ler*
2014-02-28

  Ingrid Trolle
Underbart!
Hur du naglar
fast sanningen!
2014-02-27

  Rozsi.kovacs

fyndig o lite syndig ha ha kyreus
you are nice
2014-02-27

    ej medlem längre
Du är ta mig fan underbar!
2014-02-27

  Maj-Lis VIP
Ler
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden