Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du satte eld på mitt hjärta

Du satte eld på mitt hjärta och ett inre helvete plötsligt brann,
Lågor slog ut i form av ord och folk iväg från mig försvann.
Ensam kämpade jag för att stå kvar med fötterna på jorden hel,
Jag skyller på dig även om en hel del var mitt egna fel.
Förståndet brann inne och släppte djävulen på fri fot i min kropp,
Jag spydde ut hat från min mun utan något stopp.
Skadad som jag var fortsatte jag skada de som höll mig levande,
Så mycket kärlek jag på så kort tid dödade.
Delar dog och tillslut föll hela insidan ner som ett kapat plan från himmeln,
Satan välkomnade mig med en smäll hårt som fan på kinden.
Men så som elden reser sig från värmen kommer jag att resa mig,
Med glöden kvar i ögonen kommer jag att hitta dig.
Med tiden kommer sanningen att slå omkull dig,
Då står jag där återförd i livet och låter dig mjukt falla in i mig.
Tar din hand och förlåter dig för allt som har varit,
Att falla för någon som inte förstod kärlek var farligt.
Men ditt misstag blev en läxa och gjorde mig till din lärare,
Du må ha tagit mig till helvetet men ett bra tag hade du mig svävande.
Jag vet att vi kan och jag vet att du kan,
Jag vet att jag kan hämta tillbaka alla som en gång försvann.




Fri vers av Mikaz
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-27 21:53



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Stark och berörande text. Läste flera gånger om. Gillar't
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikaz
Mikaz