Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes hand värmer din

Hennes hand värmer upp din medan spritflaskan kyler ner min,
du skålar med kärlek och jag med Gin.
När solen skiner och glittrar så vackert i ditt blonda hår,
Öser regnet som ett skyfall vart jag än går.
Du min älskade ängel har lagt vingarna runt en annan kvinna,
För att jag stannade till på mållinjen och lät henne vinna.
Fyller på glaset och halsar en mindre minnesförlust ikväll igen,
Hamnar i knät på någon annan som tar mig hem.
Morgonljuset tar med sig sanningen och låter den vila i mina ögon när jag vaknar,
Ångesten anländer och jag vet återigen exakt vad det är jag saknar.
Vetskapen om att du snart öppnar dina ögon jämte någon som inte är mig,
Krossar mitt hjärtas glashus som står skrivet på dig.
Bitar flyger som missiler och förstör gränd efter gränd,
min insida är inte som din, för jag har blivit bränd.
Hon är det första och sista du ser varje dag,
hon gör dig stark och du gör mig svag




Fri vers av Mikaz
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-02 11:20



Bookmark and Share


  Henning Hson
Starkt!
2015-02-21

  elva12
Det värkte i bröstet!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mikaz
Mikaz