Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stilla stilla
faller snöflingorna.
Stora täta mjuka
bäddar de in mig.
I en fridfull dröm
i vitaste vitt.
Knappt hörs ett ljud
-skön morgonmeditation.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-27 22:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint att läsa!
2014-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så tyst och vackert...vintern vill inte ge sej riktigt...
2014-03-01

  ULJO
Som meditatio att läsa dina sköna texter
2014-02-28

  Lena Själsöga Keijser
så andas vackertystnad
2014-02-28

  Siggesdotter
Så vackert skrivet om en erfarenhet jag känber igen.
2014-02-28

  anits VIP
Så fint du skriver.
2014-02-27

  KYREUS of Sweden
Så vackra ord.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP