Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först...

Först gick jag sönder och sörjde
det som funnits men inte längre var.
Tittade med slutna ögon
och pratade utan ord.
Sen vände jag mig åter mot livet
och när jag var hel igen- fann jag dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-28 14:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Innerligt och vackert!
2014-03-01

    ej medlem längre
jättefin..
2014-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som kan ge hopp åt andra...vackert...
2014-03-01

  Lena Själsöga Keijser
så är det

så vackert
2014-03-01

  Eliza-69
Så fint
2014-02-28

  © anakreon VIP
Rätt, tösen! Det är aldrig för sent att ge upp.
Calle
2014-02-28

  anits VIP
Så fint och ömt skrivet.
2014-02-28

  walborg
Så fint att läsa
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP