Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kullersten

malmös gågata sätter krokben
in mellan husen och uppför gatorna leder du mig
vi landar mot en gul husvägg mitt i gamla väster
jag hämtar andan och mina knän värker av din hud
man skulle kunna dra karlavagnen mellan dina fräknar
du slutar andas och hittar min midja under alla jackor




Fri vers av paintmeaheaven
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-28 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paintmeaheaven