Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknelser



Liknelse
Kvinnor och äppelträd
Först är de små frön som
Behöver vattnas och fordras
De växer sakta upp, blommar ut
Och sen blir de mogna och fruktsamma




Fri vers av Envishet
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 17:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Envishet
Envishet