Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje


Glädje
Är när någon ropar mitt
namn och säger hej

Är när barnen kommer fram
och säger att de saknar mej

Är att få kramas lite grann

Är att höra barnens skratt




Fri vers av Envishet
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-16 07:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, bra!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Envishet
Envishet