Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker och ljus


Mörker och ljuset
En ensam mörk man sitter förtvivlad ner på knä med händerna framför ansiktet
Han ser bara våld, mörker och ingen kärlek, hopp och ingen mening med livet
Livet är mörkt och ljust ibland ser man ljuset glimta förbi
Då ska man ta vara på de stunderna
och göra det bästa




Fri vers av Envishet
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-16 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Envishet
Envishet