Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minderårig med diabetes

 

 

En minderårig flicka

med diagnosen, diabetes 

ett långvarig diagnos, ett helt liv.

 

Med risk att i framtiden

bli amputerad och blind

hela livet vara beroende av insulin!

 

Visst kan man som förälder

då tycka att den flickan

skulle få ha roligt på en fest.

 

På väg hem får hon en insulinkänning

och faller och slår sig.

Men vad skönt

där kom två gentlemän

och hjälpte henne hem.

 

De två gentlemännen visade sig vara

allt annat än att vara gentlemän.

 

De var våldtäktsmän

som utnyttjade 

den minderåriga flickan.

 

Men vad skönt att det finns Svenska Domstolar

som kan döma

dessa två våldtäcksmännen.

 

Visst hon var " i ett hjälplöst tillstånd"

men hennes uppgifter "var vaga och detaljfattiga"?

 

Så "rätten anser det inte styrkt 

att dessa två män inte utnyttjat

den minderåriga flickan hjälplösa tillstånd

och frias för våldtäkt "

 

Gudrun Schyman och feministiskt initiativ Fi

var finns NI nu och demonstrerar?

 

Vågar jag dikta,

hade flickan fel hudfärg 

och våldtäksmännen rätt hudfärg?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 20:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande, tänkvärt och mycket bra och starkt skrivet.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP