Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns du?

Var finns du när jag behöver dig
Var finns du när jag mår dåligt,
Var finns du?
Varför gömmer du dig?
Är jag dig inte värdig?
Eller är du som alla andra och vänder mig ryggen?
Gud varför sviker du mig nu?




Fri vers av summer
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-03-19 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

summer