Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Vad är det?
Är det när man inte kan stå i närheten av någon utan att det blir varmt i hela kroppen. När man i närheten av någon plötsligt blir illröd? Då det blod som rinner i ådrorna pumpas snabbare, och hjärtat slår några slag extra. Är det kärleken som gör att en kittlande känsla ilar genom hela kroppen varje gång du blir berörd. Även fast det inte var meningen. Är det kärleken som kommer med en axel att gråta emot? S m finns där för dig. och som ibland säger \"Jag älskar dig\"?

Är det kärleken som ger falska förhoppningar? Som gör dig besviken gång på gång? Som leker med dina innersta känslor, och vill se vad du är beredd att göra för den? Är det kärleken som spelar ett spel med dig? som använder dig som en spel pjäs i det spel som nog klassas som ett av dom mest komplicerade som finns. Är det du som är schack pjäsen i ett spel större än man anar?

För mig är
Kärleken ett spel som är svårt att förstå det tar åratal ibland hela livet att komma underfund med dess regler. Men när man väl bemästrar den är det de vackraste som finns.




Fri vers av summer
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-03-19 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

summer