Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Du lämna mig utan ett ord. Jag flydde min verklighet i många år
Du kom tillbaka med massa ord om hur jag skulle va,
Jag beaktade det du sa. Och jag älska dig som du va. Med dina ord skulle jag älska dig, va det du sa. Och för mig va du va du min värld. Men en drog flög över dig, plötsligt va du förbytt, det va något helt nytt, en mörk man vars värld var enkel. Kvar stod ett barn vars mor försvann. Ja du sa ju att jag va din enda men hur kan han då va vi din sida endå. Alla dessa lögner du drog, och det fick mig förstå vad det var som skedde, du va en annan du va med han, du va inte min mor, min mor är min värld och jag hennes, du va min värld men jag va inte din. Det tog min ett antal år att förstå. Men nu vet jag var jag ska stå. Inte vid din sida. Jag är en vuxen kvinna nu. inte den flicka du lämnade där utan ett ord. Jag är mer än du tror. Kom inte till mig nu, med fler lögner, det är för sent. Så gå tillbaka till din drog, för mig är du inget värd.




Fri vers av summer
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-03-19 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

summer