Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där väljer jag lägga mina ord

 

 

Lägger mina ord 

där de gör sig bäst 

lägger dem där de kan Linda in sig 

i rofylld lättnad enkelhet 

med leenden surrandes strax ovan bröstet 

 

Lägger dem där

låter dem frottera sig i målande drömmar 

där de kan känna doftet av torkande oljefärg 

på nystrukna dukar 

 

lägger orden öppet

med omsorg och stor kärlek 

 

för världen att 

betrakta 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-03-01

    ej medlem längre
Du finner fina platser att lägga dina dyrbara ord på.
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene