Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Rialtobron i London bridge i Golden Gate

Tusen sköra ögon på himlen fastsydda
Ett dunkelt siden
som omfamnar världen till sömns

Oh jag kan höra
Jag kan höra all dess ting
även när motorerna överröstar nattens ljuva stämma

Oh jag kan se
jag kan skåda all dess ting
även i mörkret är allt lika uppslaget som en bok

Oh jag kan känna
Jag kan falla för all dess ting
För allt upplöses när jag faller från bron

Å jag vaknar
till en annan bro




Fri vers (Modernistisk dikt) av Persikabarn
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-28 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn