Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oläkta fjärilsben

En fjäril med en trasig vinge
Flög förbi mig
Dansade lätt i luften
Utan att falla till marken

En katt med stumpen svans
Lekte med mig
Hoppade från plats till plats
Utan att tappa sin balans

Ett barn ramlade på marken
Ropade på mig
Fick hjälp att stå på bena igen
Utan att fälla tårar

Skör som fjärilsben
Går på en skör lina
Utan någon svans
Faller ned i ett oändligt djup
Jag ligger ned besegrad
Och önskade
Att jag också kunde




Fri vers (Fri form) av Persikabarn
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-03 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn