Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apollos botaniska trädgård

En fauna av rädsla
Blommor av fruktade öden
Som ej blomstrar
En barrikad av sköra blomblad

Jag begravde det i marken
I hop om att det skulle gro
Men ack, ingen rot slog ut
Ty ett frö kvävs av verklöshet




Fri vers (Fri form) av Persikabarn
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-01-28 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn